Onze trainingen

PRINCE2® Practitioner training

De Practitioner training draait om toepassen. In deze module wordt de kennis met betrekking tot de inhoud en structuur van PRINCE2 uitgebreid. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de praktische toepasbaarheid van de methode, hetgeen wordt getest in het Practitioner examen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

Practitioner Examen

Het Practitioner examen is een 2,5 uur durend "objective testing" multiple choice examen. Tijdens het examen mag de officiële PRINCE2 handleiding "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" geraadpleegd worden. De examens worden afgenomen bij Metier Academy in Nieuwegein. De data van de open examensessies zijn terug te vinden op de pagina Examendata. Het Practitioner-examen kost 459 euro.

Aanvulling: Online examens

Het is nu ook mogelijk om online examen te doen voor Foundation en Practitioner via de webcam. Op deze manier kunt u de examens doen op een door u gekozen tijdstip en locatie, mits u een geschikte ruimte tot uw beschikking heeft. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om in Nieuwegein de examens te maken. Klik hier als u wilt weten aan welke eisen u moet voldoen voor het online examen. Kunt u niet naar Nieuwegein komen om de examens te maken? Kies dan voor deze optie!

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" is bij ons in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Voor het afleggen van het Foundation examen is aanschaf van de handleiding niet noodzakelijk. Voor het volgen van de Practitioner module adviseren wij de aanschaf van de handleiding. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden. De handleiding kost 95 euro bij PRINCE2online.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Volledig
Practitioner e-learningjajaja
E-coach begeleidingneejaja
Practitioner Examenneeneeja
Toeslag Practitoner examen onlineneeneenee
PRINCE2 handleidingneeneeja
Totaal€ 469,00€ 519,00€ 1.048,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.